2013. október 2., szerda

Tokok külföldről! - Vélemények és tapasztalatok!



Bizonyára sokan vásárolnátok tokot szeretett könyvolvasótoknak, csak nem tudjátok milyet, illetve az itthoni árakat sokalljátok. Megjegyzem jogosan, hiszen kintről rendelve sokkal jobb árfekvésben lehet megrendelni a tokokat. Amikor szétnézünk a vaterán akkor már lehet találni jobb árfekvésben tokokat, de akik kicsit is otthon vannak az internet világában, azok észreveszik a szemtelen anyagi hasznot, ami az áru értékének szinte a duplája. Éppen ezért, felajánlom segítségemet mindazoknak, akik nem tudnak külföldről rendelni, hogy szívesen segítek 2-3-4 ezer ft-ért igényeiknek megfelelő tokot vásárolni kedvenc könyvolvasójuknak. Ezekben az árakban természetesen a posta is benne van!
Természetesen már a 2.000 ft-os tok is nagyon szép, véleményem szerint. Ezeket a tokokat előre kell kifizetni, ezért a számlaszámomra kell utalni a megfelelő összeget, és a várni utána a postán. Ez lehet 1-2 vagy extrémebb esetben 3 hét is. Viszont mindig megérkezik az áru, és az eladóval is bármikor lehet kommunikálni. Engem még külföldi partner, a több száz vásárlásom során, egyszer sem károsított meg. Sajnos a vaterán volt már rá példa. Szóval, ha valaki segítségért fordulna hozzám, szívesen segítek. Természetesen lehet szó másféle áruról is, nem csak tokokról. A mellékelek pár képet a tokokról. Természetesen mindenféle kindle-nek tudunk rendelni. Kérdezzetek a részletekről bátran, mindenkinek válaszolok!

További példatokok:  Kattints ide, hogy megnézhesd a képeket.

És itt véleményezhetitek a segítségemet: Kattints ide, hogy megnézhesd!

Érdeklődhettek az alábbi email címen: duokanhun@gmail.com
Ez azért is jó, mert az okostelefonomon egyből látom, ha kaptam emailt, és tudok rá reagálni!


Itt, a hozzászólásoknál írhattok véleményt a segítségemmel rendelt tokokról, hogy mennyire vagytok elégedettetek, a rendelt tok minőségével az árhoz képest. Mennyit vártatok, és mennyire voltam segítőkész. Természetesen nem csak pozitív véleményt lehet kifejteni.

13 megjegyzés:

  1. Nekem már majdnem fél éve megvan a kindle tokom amit Kobudera javaslatára vettem és mondhatom ma is olyan mintha most vettem volna ki a dobozból, pedig napi szinten többször nyitom csukom. Nem kell a ki be kapcsolót használni. Nem piszkolódik nem kopik mondhatom,hogy nagyon meg vagyok elégedve.
    Üdv mindenkinek V. Lászlóné.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a tok, pár napja jött meg. Igényes kialakítású, könnyű, de elég masszív. Ezért az árért nagyon megéri szerintem.

    VálaszTörlés
  3. A 16-án megrendelt tok ma jött meg amint az várható is volt.Pontosan olyan volt mint a képen. Minden igényt kielégítő termék. Teljesen problémamentes vásárlás volt, Kobudera maximális segítségével. Köszönöm. :-)

    VálaszTörlés
  4. A tok a megbeszéltek szerint időben megjött, minden úgy zajlott le ahogy meg lett beszélve. A tok a képnek megfelel, kidolgozása is igényes, az árát maximálisan megérte. Kobudera is nagyon segítőkész volt, köszönet neki innen is :D

    VálaszTörlés
  5. A tok pontosan megérkezett. Pont olyan, mint amire vágytam. Tökéletes!

    VálaszTörlés
  6. A megrendeld tok tökéletes és időben megérkezett. A segítség profi volt. Még egyszer köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon segítőkész, megbízható az oldaltulajdonos, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon köszönöm a segítséget! A tok is teljesen rendben van.

    VálaszTörlés
  8. A megrendelt tok tökéletes és időben megérkezett.Nagyon segítőkész volt,Köszönöm szépen a segítséget!

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Érdeklődnék hogy melyik tok jó Paperwhite II.-re?
    Előre is köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ugyanaz, mint a pw 1-re. Írj emailt a duokanhun@gmail.com-ra.
      Keresünk Neked megfelelőt. Üdv!

      Törlés
    2. Szia!
      Kaptam vissza tőled egy üres e-mailt...

      Törlés
  10. Szia!
    Megkaptam a tokot! Szuper! És nagyon jól néz ki! Remek csomagolásban volt esélye sem volt a sérülésnek. Mégegyszer köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szívesen! Használd egészséggel! :)

      Törlés